NAVIGATION MENU

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Παίξτε τα καλύτερα κλασικά παιχνίδια online: Bubble Bobble

Το Bubble Bobble είναι ένα παιχνίδι της Taito, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1986.

Στο παιχνίδι υπάρχουν δύο δίδυμοι δράκοι, ο Bub, ο οποίος είναι πράσινος με κίτρινο και ο Bob, που είναι μπλε με γαλάζιο...

Μαζί διασχίζουν τις Σπηλιές των Τεράτων για να πάνε να σώσουν τις κοπέλες τους. Πηγαίνουν σε όλα τα επίπεδα (της ίδιας πίστας), ενώ παράλληλα πετάνε και σκάνε φούσκες, αποφεύγουν τους εχθρούς και συλλέγουν διάφορα «δυναμωτικά».

Στο παιχνίδι ο κάθε παίκτης ελέγχει έναν από τους δύο δράκους. Ο παίκτης μπορεί να κινείται σε όλη την πίστα. Επίσης, μπορεί να πετάει φούσκες, για να παγιδεύσει τους εχθρούς του, και να τους εξουδετερώσει στη συνέχεια σπάζοντας την φούσκα. Οι φούσκες επιπλέουν για κάποιο χρονικό διάστημα προτού σκάσουν, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφερθεί ο δράκος σε σημεία που δεν μπορεί με άλλο τρόπο. Εάν μία φούσκα η οποία περιέχει εχθρό σκάσει μόνη της ο εχθρός παίρνει ροζ χρώμα και κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι κανονικά. Η επαφή με τον εχθρό εξουδετερώνει το δράκο, ο οποίος χάνει μία ζωή.

Σκοπός του κάθε επιπέδου είναι να εξουδετερώσει όλους τους εχθρούς. Το κάθε επίπεδο έχει διαφορετικό φόντο και διαφορετικό είδος και αριθμό εχθρών. Κάθε επίπεδο (με 2 εξαιρέσεις) έχει όριο χρόνου.



Εδώ μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο:




Ενώ εδώ μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι online κάνοντας κλικ πάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί :


Χειρισμός παιχνιδιού (αναλυτικά):

Αρχικά κάνετε κλικ πάνω στο παιχνίδι...

Πλήκτρο 5: Βάζεις "κέρμα"
Πλήκτρο 1: Παίζει ένας παίκτης
Πλήκτρο 2: Παίζουν δυο παίκτες
Πλήκτρο P: Παύση του παιχνιδιού
Αριστερό βέλος: Κίνηση αριστερά
Δεξί βέλος: Κίνηση δεξιά
Space: Άλμα
Ctrl: Βγάζει φούσκες ο δράκος


Για να επικοινωνήσετε με το Αλχημείο πατήστε εδώ:  Επικοινωνία